Sundwind og Sunwindskolen

Sunwind Påsken nærmer seg, ny katalog er på vei inn i butikkene og vi har nettopp vært på Sunwindskolen og fått en god innføring i årets nyheter. Vi er den lokale forhandleren på Sunwinds produkter i distriktet og kan derfor tilby alt i deres sortiment.

 

Forbrenningstoalett

Spesielt for i år er El-dorado som er Sunwinds forbrenningstoalett. Dette er et produkt som Sunwind har utviklet til å bli den ultimate forbrennings toaletten. Et fremoverlent og moderne design, sammen med hygiene og høy brukervennlighet, energieffektivt forbrenning og enkel installasjon tar en hyttekomforten ett skritt lenger! Har du ikke strøm nok til et forbrenningstoalett er biotoalettet Separett et produkt i flere alternative utforminger i Sunwind serien. Her får en for 230V, 12V eller spenningsløs montering. Om en har plass under gulv eller ikke så har Separett et alternativ for det også. Har du utedo er det er stort utvalg i varmeseter, med og uten separering, sanitærbark, fluekverk og sanitærvæske og andre produkter for din hyttedo!

 

Sunwind og solenergi

Sunwind er også en forgjenger innen solenergi i Norge, både med solceller for strømproduksjon til 12V og 230V. Et stort sortiment av kraftpakker, batteriløsninger og tilhørende produkter er i katalogen, og det er vanskelig å ikke klare å finne den løsningen som treffer ditt behov og budsjett.

 

Les mer om årets begivenheter på Sundwindskolen som fant sted i mars 2017.

Sjekk ut hovedkatalogen enten i våre butikker eller Sunwinds hjemmeside.