Smedasundet 1

Odd Hansens neste storprosjekt er Smedasundet 1. Helt nede langs Karmsundet skal det bygges 150 leiligheter på totalt 7 byggetrinn som alle skal holde en høy standard med en veldig god komfort! Vi har gleden av å bli med på dette prosjektet hvor vi skal levere både varme, sanitær og sprinkler.
Vi skal levere alle baderommene for prosjektene og ser veldig frem til å spesialdesigne alle individuelt etter kundens ønske. I tillegg er det gulvvarme i flere rom som driftes av en varmepumpe sentralt plassert i bygget. Dette gir en høy komfort på en energiøkonomisk måte.
Det er ingen tvil om at dette kommer til å være en sentral del av vårt arbeid de neste årene og vi vet at det skal bli veldig spennende og jobbe med.

Eksempel på bad

1. Februar 2017 var vi med på salgsmøtet av prosjektet. Her fikk vi vist frem litt hva vi tilbyr til interesserte kjøpere i distriktet. Nå to måneder senere er over 60% av leilighetene i det første byggetrinnet solgt. Bygget er lekkert og har en vanvittig beliggenhet med både stor leiligheter og små leiligheter, som gjør at dette nok kan treffe de fleste. I tillegg er det kanskje det prosjektet i Haugesund som kommer til å få det beste uteområde med sjøpromonade, gjestebrygge og til og med svømmebasseng!

Les mer om Smedasundet 1 på Odd Hansens side hjemmeside her.

Følg med på utviklingen av prosjektet når vi starter opp arbeidene i løpet av sommer og tidlig høst!