Familien Greipsson Omland likte ikke baderommet som lå i tilknytning til hovedsoverommet og syntes derfor det var ekstra deilig når de endelig fikk det totalrenovert – på en rask og profesjonell måte. Se forvandlingen her.

Overlot jobben til flinke fagfolk

For å være trygge på at alt ble utført på forskriftmessig måte og overlevert i godkjent stand overlot familien hele jobben til Comfort Raglamyr. De er svært fornøyde med resultatet og arbeidet de gjorde gjennom hele prosessen. Comfort har bidratt fra design og tegninger til komplett ferdig bad.

comfort karmøy raglamyr rørlegger

comfort karmøy raglamyr rørlegger
Fritt frem for nye ideer

Familien ønsket seg et lyst og stilrent bad med ovalt badekar og en enkel vask med noe oppbevaringsplass. Comfort Raglamyr hadde et godt samarbeid med familien i planleggingen, men stod fritt til å designe baderommet med innredning og flisevalg. Det ble valgt store betongfliser i lys grå både på gulv og vegger. For å bryte av de store gulvflisene valgte de å lage en stripe med rullestein som dekor langs den ene veggen, som ga rommet et mer spennende uttrykk. Ved å plantegne badet i 3D-skisser fikk familien et godt inntrykk av rommet før renovering:

comfort karmøy raglamyr rørlegger

Det frittstående og lekre badekaret i matt akryl er blitt badets midtpunkt, og med den stilrene takdusjen har familien nå mulighet for både dusjing og bading. I tillegg til vask med skap, har Comfort Raglamyr valgt et lite høyskap til oppbevaring. På denne måten har de fått et romslig og dekorativt baderom med akkurat nok oppbevaringsplass.

Raskt ferdig

Etter bare 4 uker fra riving var baderommet ferdig til bruk, noe familien var svært fornøyd med. Det å leve uten bad kan være komplisert.

Etter rehabiliteringen:

comfort karmøy raglamyr rørlegger

 

comfort karmøy raglamyr rørlegger

 

comfort karmøy raglamyr rørlegger

 

Innebygde hyller er både praktisk og skaper god stemning. Ved å bruke fagfolk får du både gode råd og en profesjonell gjennomføring av rehabiliteringen av badet. Ta kontakt med oss for en befaring eller en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Foto: Audun Munthe, Vårt hjem
Kilde: magasinet Vårt Hjem og Comfort Raglamyr.